16.10. TaKoRUn partiotaitokilpailu 2021
Kilpailuun otettiin lopulta 12 partiota, ja nämä kaikki selviytyivät kunnialla maaliin. Tulokset

TaKoRUn partiotaitokilpailu 2021

TaKoRU järjestää jälleen maankuulun ja jännittävän partiotaitokilpailunsa! Luvassa toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia rasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa. Ken saa kiertopalkintoon nimensä tänä vuonna? Keistä on haastamaan edellisien vuosien voittajat? Keiden nimet tulevat herättämään kauhua ja pelkoa tavallisten kuolevaisten joukossa seuraavan vuoden ajan?


Mitä ja missä:

TaKoRUn partiotaitokilpailu 16.10.2021 Tampereella TaKoRUn jäsenille sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan Majarannasta (majaranta.fi) ja kilpailun matka on noin 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2-3 henkeä, mutta osa rasteista voi vaatia 3 hengen partion täysien pisteiden saavuttamiseksi. Kilpailu päättyy lauantai-iltana Majarantaan auringon laskettua, jolloin jälkipelit, protestit ja palkintojen jako suoritetaan saunan jälkeen hyvässä hengessä.


Mitä saat:

Kaikki kilpailuun osallistujat saavat yhden rinnasteisen KERTAUSHARJOITUSVUOROKAUDEN riippumatta siitä kilpailetteko verenmaku suussa vai käyttekö vain rennolla lauantai kävelyllä. Lisäksi saatte mahdollisuuden tavoitella TaKoRUn arvostettua kiertopalkintoa ja päästä kokeilemaan ruostuneita sotilastaitojanne. Iltasella kilpailun jälkeen on vielä tarjolla saunaa ja pientä nakerrettavaa kerhon puolesta, sekä virvokkeita omakustannehintaan.


Varusteet:

Pakolliset varusteet yksittäiselle kilpailijalle:
- Sään ja maaston mukainen vaatetus
- Reppu
- Juomapullo tai astia, min. 2 litraa
- Evästä kisan ajaksi
- Muistiinpanovälineet
- Puukko
- Henkilöllisyystodistus

Pakolliset varusteet partiolle:
- Kompassi
- Ensiapulaukku
- Karttapussi esim. Minigrip-pussi
- Valaisin
- Toimiva ja ladattu kännykkä hätätilanteiden varalle
- Puhelin josta partion saa kiinni

Kilpailun aikana elektronisten paikantamisvälineiden käyttö on kielletty (puhelin saa olla mukana, mutta sitä ei saa käyttää suunnistamiseen).

Muita varusteita voi ottaa oman mielensä mukaan. Partio kantaa kaiken tavaransa koko kilpailun ajan. Matkan varrella ei myöskään ole vesitäydennyksiä.


Ilmoittautuminen:

- Ilmoittautumiset tapahtuu jokaisen osallistujan kohdalla henkilökohtaisesti MPK:n sivujen kautta viimeistään 3.10.2021 klo 9.00. Tämän jälkeen mikään jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista:

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/154945

- Partiot ilmoittautuvat lisäksi kilpailun johtajalle (Jani Kilpilinna) sähköpostilla osoitteeseen: etunimi.sukunimi [ät] takoru.fi viimeistään 3.10.2021. Tänne ilmoitetaan seuraavat asiat:

+Partion nimi
+Partion johtaja
+Partionjohtajan puhelinnumero
+Partion johtajan sähköpostiosoite
+Partion jäsenten nimet

- Vain ensimmäiset 10 partiota mahtuu mukaan, joten ole nopea.
- Kurssimaksu hoidetaan MPK:n ohjeiden mukaan. Maksu tulee olemaan enintään 10 € per osallistuja


Muuta:

Kilpailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille partioille, kun ilmoittautumisaika on umpeutunut. Mikäli kilpailu on täynnä, ilmoitetaan siitä tällä sivulla.


Lisätietoja:

Kysymyksiä saa esittää kilpailun johtajalle Jani Kilpilinnalle sähköpostilla etu.sukunimi [ät] takoru.fi
 
(Päivitetty 18.10.2021)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere