31.08. TaKoRUn partiotaitokilpailu 2024
KILPAILU ON TÄYNNÄ, EMME OTA ENÄÄ LISÄÄ ILMOITTAUTUMISIA.

-------------------------------------------------

TaKoRU järjestää jälleen maankuulun ja jännittävän partiotaitokilpailunsa! Luvassa toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia tehtävärasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa. Ken saa kiertopalkintoon nimensä tänä vuonna? Keistä on haastamaan edellisien vuosien voittajat? Keiden nimet tulevat herättämään kauhua ja pelkoa tavallisten kuolevaisten joukossa seuraavan vuoden ajan?


Mitä ja missä:

TaKoRUn partiotaitokilpailu 31.8.2024 Tampereella TaKoRUn jäsenille sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen alueelta ja kilpailun matka on noin 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2-3 henkeä, mutta osa rasteista vaatii 3 hengen partion täysien pisteiden saavuttamiseksi. Kilpailu päättyy lauantai-iltana Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle auringon laskettua, jolloin jälkipelit, protestit ja palkintojen jako suoritetaan saunan jälkeen hyvässä hengessä.


Mitä saat:

Kaikki kilpailuun osallistujat saavat yhden rinnasteisen kertausharjoitusvuorokauden riippumatta siitä kilpailetteko verenmaku suussa vai käyttekö vain rennolla lauantaikävelyllä. Pääsette kokeilemaan ruostuneita sotilastaitojanne ja saatte uusia jännittäviä kokemuksia, jotta voitte jatkaa hylsyjen heittelyä saunailloissa. Lisäksi saatte mahdollisuuden tavoitella TaKoRUn arvostettua kiertopalkintoa. Iltasella kilpailun jälkeen on vielä tarjolla sauna ja pientä nakerrettavaa kerhon puolesta, sekä virvokkeita omakustannehintaan.


Varusteet:

Pakolliset varusteet yksittäiselle kilpailijalle:
- Sään ja maaston mukainen vaatetus
- Reppu
- Juomapullo tai astia, min. 2 litraa
- Evästä kisan ajaksi
- Muistiinpanovälineet
- Puukko
- Henkilöllisyystodistus

Pakolliset varusteet partiolle:
- Kompassi
- Ensiapulaukku
- Karttapussi esim. Minigrip-pussi
- Valaisin
- Toimiva ja ladattu kännykkä hätätilanteiden varalle
- Puhelin josta partion saa kiinni

Kilpailun aikana elektronisten paikantamisvälineiden käyttö on kielletty. Puhelin saa olla mukana, mutta sitä ei saa käyttää suunnistamiseen.

Muita varusteita voi ottaa oman mielensä mukaan. Partio kantaa kaiken tavaransa koko kilpailun ajan. Matkan varrella ei ole vesitäydennyksiä.


Ilmoittautuminen:

KILPAILU ON TÄYNNÄ, EMME OTA ENÄÄ ILMOITTAUTUMISIA

- Ilmoittautumiset tapahtuu jokaisen osallistujan kohdalla henkilökohtaisesti MPK:n sivujen kautta viimeistään 9.8.2024 klo 18.00:

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/182829#4f2af2aa

- Partiot ilmoittautuvat lisäksi sähköpostilla kilpailun varajohtajalle osoitteeseen: petrus.pakarinen(ät)takoru.fi viimeistään 9.8.2024 klo 18.00. Tänne ilmoitetaan seuraavat asiat:
- Partion nimi
- Partion johtaja
- Partionjohtajan puhelinnumero
- Partion johtajan sähköpostiosoite
- Partion jäsenten nimet
- Vain ensimmäiset 10 partiota mahtuu mukaan, joten ole nopea.
- Kurssimaksu/osallistumismaksu hoidetaan MPK:n ohjeiden mukaan. Maksu on 10 € per osallistuja. Maksuohjeet tulevat sähköpostilla kurssille ilmoittautuneille.


Muuta:

Kilpailusta tulee lisätietoa ilmoittautuneille partioille, kun ilmoittautumisaika on umpeutunut. Mikäli kilpailu on täynnä, ilmoitetaan siitä tällä sivulla.


Lisätietoja:

Kysymyksiä saa esittää kilpailun johtajalle Antti Laalahdelle sähköpostilla antti.laalahti(ät)takoru.fi

-------------------------------------------------

10.6.2024 ilmoittautuneet partiot:

- Imatran poikakuoro
- Santsarit
- JaMaRa
- Tolppakerhon Sotastondikset
- Ryhmä Hau
- Suohon Hukkuneet
- Metsäsiat
- Iisalmen yliopiston maanrakennuskilta
- Vänskät
- Feeniks
- Kamaantiikerit
- Rytmiryhmä

Kilpailu on nyt täynnä. Emme ota enää lisää ilmoittautumisia kilpailuun.
 
(Päivitetty 10.06.2024)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere