Postituslista

Postituslistamme on nimeltään kyynel@lists.tuni.fi. Alkuun ehkä hiukan hätkähdyttävä nimi on kuitenkin tarkasti harkittu ja valittu viime sotien kaukopartiomiehiä muistaen. Tuon aikainen sissiradio sai nimen kyynel, kuulemma uikuttavan äänentoiston vuoksi.

Postituslistamme on tarkoitettu yksisuuntaiseen viestintään jäsenistölle reserviläishenkisistä tapahtumista. Listalle tulee TaKoRU:n omien tapahtumien tiedotteita ja aikataulujen muutoksia, sekä tiedotteita muista aihepiiriin sopivista tapahtumista. Lista on paras ja helpoin tapa pysyä selvillä mitä kerho järjestää milloinkin. Kyyneleen tilaat seuraavasti:

Liittyminen listalle:

Kyynel-listalle voi liittyä lähettämällä osoitteesta, jonka haluaa listalle, viesti sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen: kyynel-join@lists.tuni.fi

Viestin otsikolla tai sisällöllä ei ole mitään väliä, niitä ei lue kukaan.

Tämän jälkeen saat hetken päästä postiisi vahvistusviestin. Seuraa viestin ohjeita liittyäksesi listalle. Jos viestiä ei näy, niin muista tarkistaa myös roskapostikansio. Jos käytät Gmailia, niin se saattaa myös luokitella postin automaattisesti "Tarjoukset"-kansioon.

Poistuminen listalta:

Listalta voi poistua lähettämällä viestin osoitteeseen: kyynel-leave@lists.tuni.fi

Viestin otsikolla tai sisällöllä ei ole mitään väliä, niitä ei lue kukaan. 

Tämän jälkeen saat hetken päästä postiisi vahvistusviestin. Seuraa viestin ohjeita poistuaksesi listalta.

Ongelmatilanteissa:

Ota yhteys kerhon atk-vastaavaan: atk-vastaava (ät) takoru.fi(Päivitetty 18.04.2024)
TaKoRU
Korkeakoulunkatu 3
33720 Tampere